2013. augusztus 4., vasárnap

96. Indulás Mount Shastából



Visszamentünk a szállodába, és megebédeltünk. Hamarosan megérkezett Judy is egy nagy hátizsákkal, útra készen. Csak úgy ragyogott az örömtől, hogy végre kezdődik élete nagy kalandja. Ágnessel azonnal nagy beszélgetésbe fogtak, jól megértették egymást.

Közben Aaron és Richard arra jutottak, hogy egyszerűbb, ha most innen nem a szigetre megyünk vissza, hanem átrepülünk Dél-Amerikába, Peruba. A következő helyszín Machu Picchu, az inka romváros az Andok hegycsúcsai között.  
Ágnes és Judy nagy örömtáncba kezdtek, amikor meghallották az új úticélt. Kiderült, hogy mindkettőjük régi álma volt eljutni oda.
Nekem viszont kezdett kissé sok lenni ez a lelkendezés. Ma már a hegyen is telibeszélték a fejemet, és ez most a szállodában is folytatódott. Ágnes jóval csendesebb szokott lenni, ha csak Aaronnal volt.
Richard azt mondta, Judy a Sellők népéből való Művész. Ők az Angyalok testvérei, ezért ilyen nagy az egyetértés köztük. Csak persze az érzelmeik is összeadódnak ebben a kapcsolódásban, és ez elég hangos tud lenni. De talán idővel majd lecsillapodnak. 

Azért csak eltelt a nap. Másnap reggel indultunk vissza San Franciscóba, és onnan repülővel tovább Peruba, Cuzcóba.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése