2013. augusztus 3., szombat

95. Judy és Rhea



Aaron azt mondta, hogy beszéljünk újra Judyval. Az előbbi mutatvány megismétlődött, a lány feje lecsuklott, pár mély lélegzet, és megint az energikus, mosolygós arc nézett fel. Judy hallotta az előző beszélgetésünket is. Azt mondta, csak kicsit hátralépett, hogy Rhea előrébb jöhessen a tudatában. De közben ő is ott volt.
Rhea? Igen, így nevezte el a társunkat, és szerinte nagyon jó barátnők lettek az elmúlt időszakban. Igaz, hogy nagyon gyenge szegény. De most mindketten örülnek, hogy kiderült, honnan jött Rhea, és mi volt itt a dolga. Mert ezt is tudja, hallja a másik gondolatait is a fejében. 

Skizofrén egy helyzet lehet – gondoltam magamban. Nekem a saját gondolataim is bőven kitöltik a helyet, mi lenne, ha még valaki más is dumálna odabent. Időnként magamnak is sok vagyok. 

Közben már Richard is odajött hozzánk. Megkérdezte, hogy mi legyen. Aaron elmondta Judynak, hogy összegyűjtjük a csapatot, és aztán elmegyünk egy helyre, ahonnan remélhetőleg haza tudnak jutni. Ez az út időnként veszélyes lesz. Nincs rá garancia, hogy minden simán megy majd. Ha nem akar kockáztatni, akkor keresünk valamilyen módot, hogy Rheát nélküle vigyünk magunkkal.  
De Judy azonnal lelkesedett az utazásért, azt mondta, velünk akar jönni. És minden, de minden nagyon érdekli, amiket mi csinálunk. Két éve azért költözött ide a városba, a hegy közelébe, hogy különleges lényekkel találkozhasson. Az volt a nagy vágya, hogy földönkívülieknek vagy hasonló népeknek segíthessen, és valami nagyon fontosat tegyen. És ez most biztosan az. Egy fontos küldetés.
Ágnes mosolyogva helyeselt neki. 

Hallottam, hogy Aaron sóhajt egy nagyot. Aztán Richardra nézett, aki tanácstalanul először felhúzta a vállát, aztán megadóan bólintott.
Oké, Judy is jön velünk, mert Rheát ő tudja szállítani a testében. Remélhetőleg a Tanácstól megkapjuk az űrhajót, arra valahogy majd átrakjuk a társamat, és otthon lesz ideje regenerálódni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése