2013. május 6., hétfő

8.Tárgyak körülöttük



Rengeteg tárgy veszi őket körül, kisebbek, nagyobbak is. A legnagyobb a ház, amiben laknak. Ezt is nagyon zártra építik, alig lehet kilátni belőle, alig jut be fény. Vastag falakkal zárják el magukat a külvilágtól, és csak egy keskeny résen, az ajtókon át közlekednek. Az én testem könnyedén átjutott a falon, de az ő anyaguk jóval sűrűbb, mint a miénk.

Mintha ők is bujkálnának. Lehet, hogy ők is rejtőzködni próbálnak a láthatatlanok elől?

A ruhák, a házak, vagy az autók meg a többi nagy fémdoboz, amiben közlekednek mind olyan, mintha egy régi háborúból maradt volna vissza. Talán egykor védelmi eszközök voltak, és a félelem miatt még most is csak ezekben érzik biztonságban magukat.  

Nagyon sok minden kell nekik az élethez. Különböző eszközök a testük rendbetartásához, minden testrészükhöz más és más. Van fésű a hajukhoz, fogkefe a fogaikhoz, olló a körmükhöz, használnak valamit a testszaguk ellen, mossák a bőrüket, mert piszkolódik, és gyakran leborotválják azt a kevés szőrt, ami nő a testükön.

Az evéshez is többféle eszköz kell nekik. Pedig van két kezük, meg fogaik is.
A szekrényeik tele vannak olyan tárgyakkal, amiket alig vesznek elő.

Gyűjtögetnek? De miért, ha aztán nem használják azt, amijük van?
Mintha valami nagyon hiányozna nekik, csak már azt sem tudják, hogy mi az. Ezért mindent összegyűjtenek, és azt remélik, hogy egyszer csak kiderül, hogy ott van a szekrényükben az, amit annyira kerestek, csak eddig nem vették észre.

Vajon mi hiányzik nekik ennyire?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése