2013. szeptember 17., kedd

Zárszó



Kedves Olvasók!

Köszönjük a figyelmet és az eddigi érdeklődést.
Peter naplója ezzel befejeződött.



Aki csak most lapozott bele a blogba, annak itt egy rövid tartalom:

Peti, a fiatal ufonauta űrhajótörést szenved a Földön. Elszakad a társaitól, és egy ember testében talál menedéket.  Eleinte elveszetten és értetlenül szemléli ezt a világot, és a blog-írással próbál kapcsolatot teremteni a többiekkel. Aztán találkozik egy Harcossal és egy Angyallal, ráébred, hogy az Őrzők népéhez tartozik, és fontos feladata lehet ezen a bolygón. Elindulnak együtt, hogy a Föld különleges helyszínein megkeressék a lezuhant űrhajó többi utasát, és megértsék végre, mi volt a küldetésük.

Peter tehát befejezte az írást.

2013. szeptember 21-én viszont indul egy újabb blog, amiben Atum mondja el az ő történetét.

A címe:   FöldSzívDobbanás – Nem játék, 




Atumot ismerve úgy tűnik, ő nem lesz ilyen szorgalmas és rendszeres blogíró, mint Peter. Valószínűleg jóval rendszertelenebbül fognak megjelenni a bejegyzései. Bár azt remélem, hogyha majd túljut az elején, ahol az elméletéről beszél, és belefog végre a történetébe, akkor pergőbbek lesznek nála is az események.

A témája hasonló, mint ez, csak ő felnőttebb szemmel nézi a világot. Az itt is leírt rendszer alapján, A Föld 12 oszlopa népei közül ő a Sárkányok népéhez tartozik, az Uralkodókhoz. Már elég régóta nem járt ezen a Földön, és a mostani látogatása elég mozgalmasra sikerült.  

Majd elmeséli, mi történt vele.

Kedves Olvasók, tehát a viszontlátásra Atum világában! 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése